AV-Projektering AB arbetar med projektering, installation, försäljning & service av konferensutrustning. Bolaget startade som utpräglat konferensteknikföretag 1992.

1997 ombildades företaget till aktiebolag och 2006 till koncern med eget fastighetsbolag och dotterbolag som bedriver uthyrningsverksamhet av konferensutrustning.

December 2013 ombildades bolagen till dotterbolag under AV-Projektering Holding AB som har blivit koncernens nya moderbolag.

Vår företagsidé är "säker konferensteknik". Kunden ska koncentrera sig på budskapet medan vi tar hand om tekniken. Vi ser att en halv dags kongress med 400 personer motsvarar 1600 arbetstimmar vilket är detsamma som en årsarbetare. För att garantera ett bra resultat i en bransch utan möjlighet till repriser arbetar vi med de generalagenter som kan erbjuda hög tekniskt kompetens, välrenommerade produkter och långsiktiga relationer med sina återförsäljare.

Vår filosofi är att leverera och integrera helhetslösningar vid projektering, installation, service, uthyrning och teknisk support inom kongress- och eventproduktion från ritbord till färdig produkt. Ett bra exempel på ovanstående är Conventum Örebro som vi följt från ritbord, via installation och där vi sedan starten 2004 ansvarar för teknisk drift.

För att leva upp till vårt motto arbetar vi med långsiktiga kundrelationer och välrenommerade produkter från t.ex. Bo Edin, Crestron, Crown, Draper, JBL, Klark, Extron, Manfrotto, Midas, Panasonic, Pioneer, Prolyte, Shure, Wolf och Yamaha.
Bose
Pioneer
Scenstaket
Yamaha
Extron
Bose
Clay Paky
Crestron
d&b
Draper
Dynacord
Extron
Klark
Kramer
Manfrotto
Panasonic
Pioneer
Prolyte
Scenstaket
Shure
Wolfvision
Yamaha